S.O.S. … Leidinggeven is uitdagend

Het mogen leiden van een team of meerdere teams is een privilege. Je hebt een grote impact op het werkgeluk van je teamleden. Terzelfdertijd is het ook één van de meest complexe jobs in het bedrijfsleven. Je maakt vaak een spreidstand tussen korte termijn en lange termijn, tussen harde resultaten en het menselijke karakter van de job. Er wordt verwacht dat je beslissingen neemt en ze doorvoert. En en en…

Samen brengen we jouw leiderschap naar het volgende niveau

Als leidinggevende gééf je heel veel ondersteuning, maar krijg je niet altijd evenveel ondersteuning in de plaats. Met als resultaat dat je veel “on the job” moet leren en soms het gevoel hebt dat je er helemaal alleen voor staat. Maar het hoeft niet zo te zijn. Ik begeleid en ondersteun jou met veel plezier aan de hand van onderstaande diensten.

Individuele leadership mentoring

We gaan samen aan de slag met jouw persoonlijke leiderschapsobjectieven zodat jij met meer focus, meer rust en meer impact in jouw rol kan staan.

Team Accelerator

Tijdens een Team Accelerator traject pakken we de huidige uitdagingen alsook de groeimogelijkheden van jou en jouw team aan.

Lead Your Team To Succes

In 3 maanden van een kabbelend team naar een sterploeg. Samen bouwen we de juiste fundamenten om jouw team te laten floreren.

Mijn ervaring in leiderschap

  • 13 jaar Proximus, waarvan >7 jaar in verschillende leidinggevende functies
  • B2B sales, product management, innovatie en strategie
  • Ik heb gestaan waar jij nu staat: met mijn botten in het slijk met momenten maar ook helemaal in de flow op andere momenten
  • Veel fouten gemaakt, ontzettend veel geleerd
  • Startende leidinggevenden onder mijn vleugels genomen en mee laten doorgroeien tot zelfverzekerde, gebalanceerde team leaders 
  • Verschillende leadership trainingen gevolgd, o.a. London Business School en Unicorn  
  • Deel van een community van +150 leadership mentoren  

Mijn sterktes in leiderschap: resultaat-gedreven werken + menselijke connectie

Zin om jouw leiderschapsskills naar een top niveau te brengen?

Aan de hand van een kennismakingsgesprek brengen we in kaart wat jouw doelen en uitdagingen zijn. We bekijken of er een match is en hoe een mogelijke samenwerking er zou uitzien. Ik kijk er alvast naar uit om jou te leren kennen.