Ik stel me graag even voor…

Hallo!

Mijn naam is Elizabeth Badreddine en ik ben het gezicht (en brein) achter Eliza Badre. Na meer dan 13 jaar ervaring in het bedrijfsleven en het uitoefen van verschillende leidinggevende functies binnen Proximus is het voor mij kristalhelder: de leidinggevende speelt een fundamentele rol in zowel het behalen van de resultaten als het werkgeluk van de teamleden.

De missie van Eliza Badre

Het is de missie van Eliza Badre om jou als leidinggevende te begeleiden naar jouw volgende niveau in je leiderschap volgens jouw noden en behoeften en vanuit je eigen sterktes

Hoewel de rol als leidinggevende fundamenteel is, de uitvoering ervan is allesbehalve evident. Het vraagt een brede set aan competenties, een sterk moreel kompas en een groeimindset. Met de juiste combinatie is leidinggeven een vervullende, mooie rol waarmee je zoveel impact kan hebben. Het is dan ook mijn missie om leidinggevenden te begeleiden en te ondersteunen in het ontwikkelen van hun eigen leiderschapstraject. Zodat jíj kan leiding geven vanuit je eigen kracht zonder steeds achter de feiten aan te lopen. Zodat jíj resultaten kan behalen zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Zodat jíj ruimte hebt om jezelf te blijven ontwikkelen naast het dagdagelijkse werk.

Ik begeleid en ondersteun jou met veel plezier aan de hand van deze diensten:

Individuele leadership mentoring

We gaan samen aan de slag met jouw persoonlijke leiderschapsobjectieven zodat jij met meer focus, meer rust en meer impact in jouw rol kan staan.

Team Accelerator

Tijdens een Team Accelerator traject pakken we de huidige uitdagingen alsook de groeimogelijkheden van jou en jouw team aan.

Lead Your Team To Succes

Het 3 maanden traject, waar ik je begeleid om de juiste fundamenten te leggen en jouw team te laten floreren.

Deze bedrijven kozen al voor Eliza Badre voor hun leiderschapsontwikkeling

Mijn ervaring in leiderschap

Door de jaren heen heb ik mijn eigen competenties als leidinggevende aangescherpt. Ik heb bij Proximus teams geleid in verschillende domeinen: B2B sales, product management, innovatie, strategie en transformatie. Ik heb kleine teams geleid én ik heb teams geleid die over verschillende departementen heen werkten. Ik heb rechtstreeks volledige teams aangestuurd én ik heb gewerkt met managers die op hun beurt de teams aansturen. Naast mijn ervaring “on the job” en mijn studies als handelsingenieur, heb ik me onder andere bijgeschoold rond leiderschap via de London Business School. Ik heb ook een didactisch diploma op zak wat me geleerd heeft om helder te communiceren naar groepen en groepsdynamieken te begeleiden.

Samen jouw leiderschap naar het volgende niveau brengen?

Laat mij je begeleiden om jouw leiderschap naar een volgende niveau te brengen zodat jij 

  • kan leidinggeven met focus dankzij een duidelijk plan van aanpak 
  • beter prioriteiten kan stellen en kan delegeren 
  • je teamleden kan laten groeien door het geven van constructieve feedback  
  • kan zoeken naar en werk in jouw authentieke leiderschapsstijl